MEDICAMENTE PENTRU DIABET ZAHARAT

SUPLIMENTE DE DIABET SUNT MEDICAMENTE PREA

Multe persoane cu diabet zaharat folosesc suplimente pentru a le ajuta să gestioneze glicemia lor. Ei folosesc totul, de la pepene amar și gymnema sylvestre la scorțișoară și schinduf pentru a le ajuta să controleze diabetul lor. Și acum, pentru a judeca de la multe e-mailuri primesc, Berberine a devenit marea speranță.

Cei mai mulți oameni care iau suplimente pentru controlul zahărului din sânge face asta pentru că își fac griji cu privire la efectele secundare ale medicamentelor baza de prescriptie medicala. Problema este că își imaginează că suplimentul lor de alegere nu are efecte secundare.

Orice medicament care face ceva pentru noi are, de asemenea, efecte secundare. Unele sunt evidente, dar multe altele nu apar până când o mulțime de oameni le-au folosit de ani de zile. Atunci este prea târziu pentru cei care adoptă timpuriu.

Toate suplimentele sunt medicamente. Toate sunt droguri. Aș vrea să pot înțelege de ce atât de mulți oameni nu apreciază asta.

Recent, cineva a citit articolul meu „Metformin Forever” și ma contactat. „După ce am citit despre metformin am fost curios”, a scris el. „Dar eu sunt de droguri avers, și Berberine sună ca acesta ar trebui să fie adăugate la apa noastră de băut.” El a continuat să scrie că el a luat Berberine timp de trei zile „și până acum nu am avut efecte adverse.”

I-am spus că și eu am citit rapoarte bune despre Berberine. Dar am multe preocupări, dintre care unele le-am prezentat în următoarele două paragrafe ale acestui mesaj.

Am început prin a spune că diferențele dintre medicamentele prescrise și suplimente nu sunt favorabile pentru suplimente. În primul rând, medicamentele eliberate pe bază de rețetă au fost testate, și, în al doilea rând, știm ce doze diferite fac pentru noi. În nici unul dintre aceste cazuri nu știm că despre suplimente. Asta include berberina.

Și dacă ar fi să iau orice medicament baza de prescriptie medicala sau supliment pentru a gestiona glicemia mea acum (eu nu, din moment ce am gestiona diabetul meu pe o dieta foarte low-carb), ar fi metformina. Acesta a fost testat cu atenție, și milioane de oameni au folosit-o de la FDA a aprobat-o în 1995. Știm că funcționează bine pentru gestionarea diabetului zaharat.

Unul dintre efectele sale secundare pare a fi că reduce riscul de cancer. Un alt este că oamenii pot pierde unele greutate folosind-o, deși, în general, este neutru din greutate, care, în sine, este remarcabil, pentru că aproape toate medicamentele diabet duce la creșteri în greutate, inclusiv insulina, sulfonilureas, Actos, și Avandia.

Singurele medicamente pentru diabet care, în general, duc la o mulțime de pierdere în greutate sunt Byetta (pe care am luat foarte mult succes timp de doi ani), Victoza, și Bydureon. Dar acestea sunt sunt într-o clasă de medicamente care a devenit recent oarecum suspect pentru efecte secundare grave.

Am uitat să-i spun corespondentului meu o diferență mai mică între suplimente și medicamente prescrise. De asigurări de sănătate nu va acoperi costul de suplimente.

Unele suplimente, în special multivitamine și pastile minerale, sunt, probabil, bun pentru noi. Dar puțini dintre ei sunt bine testate, fie.

Orice supliment sau medicament baza de prescriptie medicala poate fi periculos. Fiecare supliment sau medicament baza de prescriptie medicala are atât o doză terapeutică și toxice. Uneori, aceste niveluri pot fi extrem de aproape împreună, iar doza toxică poate avea efecte secundare grave.

Concluzia este că toate suplimentele sunt medicamente. Orice funcționează are efecte secundare.

Lasă un răspuns