NOȚIUNI DE BAZĂ DIABET

O SURPRIZĂ DE VITAMINA D PENTRU PERSOANELE CU DIABET ZAHARAT

Știm de mult timp că vitamina D este importantă pentru sănătatea noastră. Recent, oamenii de știință au descoperit că ne ajută să prevenim bolile de inimă și să ne reglementăm diabetul. Dar până acum nu ne-au putut spune câtă vitamina D trebuie să primim în fiecare zi pentru a ne ajuta să ne gestionăm glicemia.
Vitamina Sunshine pe râul Yellowstone

Doar o săptămână în urmă am subliniat în articolul meu cel mai recent aici, „Cele mai bune alegeri de vitamina D pentru diabet zaharat,” că „experții încă nu s-au decis cu privire la exact cât de mult vitamina D avem nevoie.” Tocmai au făcut-o.

Cercetatorii de la Universitatea din Maryland și Departamentul de Veterani al SUA, condus de Dr. John Sorkin și Andrew Goldberg au studiat acum relația dintre circulă vitamina D concentrare și măsuri de sănătate, în special nivelurile noastre de zahăr din sânge. American Society for Nutrition a publicat pentru prima dată acest raport de cercetare online 9 aprilie 2014, și îl va imprima în numărul din mai 2014 al Revistei de Nutriție. Textul integral al studiului, „Dovezi pentru efectele pragului de 25-Hidroxivitamina D asupra toleranței la glucoză și rezistența la insulină la femei negre și albe obeze postmenopauză,” este online gratuit.

Concluziile vin ca o surpriză. Surpriza este una bună, pentru că nu avem nevoie pentru a obține la fel de mult vitamina D ca unii experți crezut că avem nevoie – cel puțin pentru reglementarea zahărului din sânge. Noul studiu „a găsit dovezi pentru un efect prag” de un nivel de aproximativ 26 ng/ml.

O revizuire, „Vitamina D și diabet zaharat,” în Educator diabet zaharat pe care am citat în articolul meu aici cinci ani în urmă cu privire la „Vitamina D Testarea” pune nivelul normal la 30 la 60 ng /ml. GrassrootsHealth recomandă un nivel de 40 la 60 ng / ml.

Noua valoare de 26 ng/ml este, de asemenea, mai mică decât cea recomandată de Societatea Endocrină, 30 ng/ml. Este mai mare decât cea recomandată de Institutul de Medicină, 20 ng/ml. Dar aceste organizații au fost uitat la sănătatea oaselor, mai degrabă decât reglementarea zahărului din sânge în stabilirea acestor niveluri.

Nivelurile de vitamina D de până la 60 ng/ml pot avea încă sens pentru unele dintre condițiile pe care le ajută. Nivelul meu cel mai recent a fost de 68 ng/ml, și am de gând să-l păstrați aproape de acest interval de a continua să ia 5000 UI de vitamina D3 în fiecare zi.

Cercetatorii noului studiu de 239 de femei sănătoase, nefumători, postmenopauză a constatat că cei care au avut un nivel ridicat de vitamina D au avut mai mici de grăsime corporală și care circulă nivelurile de glucoză, insulină, și trigliceride decât femeile care au avut niveluri scăzute. Ei au reglementat, de asemenea, glicemia lor mai bine. Dar cei care au avut niveluri de peste 26 ng/ml nu au primit nici un beneficiu suplimentar în aceste privințe.

puteți utiliza aceste informații noi? Dacă nu știți deja nivelul dvs., locul pentru a începe este de a obține nivelul de vitamina D testate, ceva ce nu cred că medicii noștri fac de rutină pentru noi.

Dacă întrebați, medicul dumneavoastră vă va trimite, probabil, la un laborator local pentru testare. O altă opțiune este un kit de testare acasă de la GrassrootsHealth.

Când veți afla nivelul dvs., vă sugerez să luați o altă privire la articolul de săptămâna trecută aici, „Cele mai bune alegeri vitamina D pentru diabet.” Una dintre alegerile noastre este de a obține mai mult soare. La urma urmei, nu-i spunem vitamina soarelui degeaba. Unele alte alegeri pot fi la fel de bune. Pentru cei mai mulți dintre noi, obtinerea un pic mai multă vitamina D în sistemele noastre ne va ajuta să aducă în jos noastre de zahăr din sânge.

Lasă un răspuns