MEDICAMENTE PENTRU DIABET ZAHARAT

NEGOCIA PENTRU MEDICAMENTE DIABET ZAHARAT

Ca majoritatea dintre noi, asigurarea mea de sănătate acoperă o parte din costul de medicamente. Dar pentru că nu am nevoie de nici un medicament diabet zaharat și sunt în stare bună de sănătate, am folosi câteva medicamente prescrise și nu vin aproape de a ajunge la deductibile mea. Așa că plătesc tot costul din buzunar pentru puținele medicamente pe care le primesc din când în când.
Prin urmare, am avut de a învăța că farmaciile americane funcționează ca întreprinderile din lumea a treia într-un sens important. Trebuie să negociem cu ei.

Recent am experimentat cât de flexibile prețurile lor pot fi. Am cerut transferul unei prescripții de la o farmacie la farmacia locală Target, deoarece am înțeles că Target are prețuri bune. Când m-am dus să iau pastilele, prețul era de 46,99 dolari. Nu am avut de a umple din nou această rețetă de mai mulți ani, dar memoria mea a fost că ar fi trebuit să fie mult mai puțin. Când i-am spus asta funcționarului, tot ce a spus a fost că a fost prețul și nu l-am vrut.

Am luat-o acasă. Dar mai târziu m-am întrebat dacă am fost suprataxat.

Primul meu pas a fost de a verifica un site util pe care am descoperit recent, GoodRx. Acest site mi-a dat un cupon care ar fi adus prețul de prescripție mea în jos tot drumul la 15.22 dolari.

Site-ul, de asemenea, mi-a spus că într-un fel s-ar fi ajutat dacă aș fi dat farmacie informațiile mele de asigurări de sănătate. Apoi, ea mi-a condus la un medicament echivalent, care este mai puțin costisitoare, dar pare a fi la fel de eficient, cel puțin în funcție de cercetare limitată tocmai am făcut. Voi discuta asta cu doctorul meu când o voi vedea data viitoare. A treia oară, care poate lucra pentru unele medicamente este de a împărți o pastila doza mai mare. Tăiere o pastila mai mare doza în jumătate poate salva 50 la sută sau mai mult. Un al patrulea sfat este un link către programele de reducere de droguri ale producătorilor.

GoodRx arată toate farmaciile din zona mea, cu excepția Costco. Excepția este, probabil, pentru că Costco este un magazin de membru. Cu toate acestea, am un membru, așa că am sunat la magazinul local. Farmacistul mi-a spus că prețul ar fi fost de 7,21 dolari. Nu am fost surprins că au bătut prețul lui Target, dar am fost uimit de diferență. Cu toate acestea, magazinul Costco este de două ori mai departe de apartamentul meu ca Target este, și am avut deja luat de prescripție medicală.

Următorul pas a fost de a apela la farmacie Țintă și spune-le că am vrut să se întoarcă rețeta, deoarece Costco a avut un preț mult mai bun. Știam foarte bine că în Colorado, unde locuiesc, și probabil în toate statele, nu putem returna o rețetă odată ce părăsim magazinul, dar negociam și voiam să atrag atenția tinerei domnișoare la care am ajuns la farmacie. Am făcut-o.

Ea a spus, așa mă așteptam, că nu au putut lua rețeta înapoi. „Dar noi preț meci”, a spus ea.

Asta mi-a atras atenția. Așa că m-am întors la farmacia Target cu citatul pe care Costco mi l-a dat la telefon pentru 7,21 dolari. Doamna țintă a făcut între timp unele verificarea pe cont propriu și a venit cu un preț diferit – 4.23 dolari. Din moment ce acest preț a fost mai mică de o zecime din prețul inițial, am fost fericit să nu mai negocieze în acest moment și să accepte rambursarea mea de 42.76 dolari.

Această diferență uriașă de preț nu a fost pentru un medicament diabet zaharat. Eu nu iau nici una dintre ele pentru diabetul meu, deoarece eu sunt în măsură să gestioneze diabetul meu cu dieta si exercitii fizice singur. Dar am verificat diferențele de preț ale mai multor insuline și rețete de diabet oral. Toate cele pe care le-am verificat au avut unele, deși nu uriașe, diferențe.

Nu suntem, desigur, „diabetici.” Avem diabet, precum și unele dintre celelalte vicisitudini că organismele sunt supuse. Deci, prețul de orice medicament poate fi important pentru noi, în special pentru cei dintre noi care încă nu sunt în măsură să obțină o bună acoperire de asigurări de sănătate pentru medicamentele de care au nevoie.

Lasă un răspuns