DIABET DIETA

GESTIONAȚI-VĂ DIABETUL CU O DIETĂ VEGETARIANĂ CU CONȚINUT SCĂZUT DE CARBOHIDRAȚI

Importanța de a manca low-carb, în special pentru managementul diabetului zaharat, dar, de asemenea, pentru reducerea greutății, încă nu este apreciat pe scară largă. Nici cei mai mulți oameni urmați o dieta vegetariana. Dar unele persoane cu diabet zaharat, inclusiv mai mult de 3.700 de membri ai Vegetarian Low Carb Diabetic Dieta sanatoasa Societate, nu urmați ambele.
Puteți gestiona diabetul pe ambele o dieta vegetariana si low-carb și de a lua beneficiile de ambele. Aceste diete au mulți avocați și sunt sănătoase și satisfăcătoare. Dar mă îndoiesc că cineva ar spune că este ușor să fie un vegetarian și un low-carber, în același timp.

Consumul de low-carb

Aproximativ nouă ani în urmă, am început să mănânce numai alimente scăzute în carbohidrați care nu au un indice glicemic ridicat. Știam că acest lucru a fost singurul mod dovedit de a aduce nivelul de glucoză din sânge în jos în cazul în care am vrut să fie fără a utiliza medicamente sau suplimente. Cel mai recent test A1C a arătat că nivelul meu este de 5,1 la sută, bine în intervalul considerat normal.

În timp ce continuă să mănânce în acest fel, aproximativ trei ani în urmă am adăugat restricția în continuare de a mânca nici carne, pește, sau fructe de mare. Aceasta a fost o schimbare substanțială în ceea ce am fost mananca, și am făcut-o în principal pentru că nu vreau să fie în mod intenționat responsabil pentru moartea animalelor sau a altor ființe sensibile. Abia mai târziu am început să-și dea seama de beneficiile sale pentru sănătate.

Greu la început

Ca mulți oameni, am găsit la început că merge low-carb nu a fost ușor. Evitarea alimentelor amidonoase, ar fi pâinea și alte produse din grâu, a fost aproape la fel de greu ca lovind dependenta mea de tutun ani mai devreme. Dar în cele din urmă, poftele mele pentru aceste alimente sa oprit.

Cu această istorie personală, am fost surprins că, atunci când am încetat să mănânc carne, pește, și fructe de mare, nu le-am ratat. Am găsit înlocuitori de bun gust, inclusiv „Dincolo de Burger”, care are un gust mai bun decât carnea de vită și a fost introdus pentru prima dată în orașul meu natal și este acum de rulare la nivel național.

Recent, am studiat beneficiile pentru sănătate ale unei diete vegetariene.

Studii

O dieta vegetariana poate ajuta la protejarea de la cele două boli care sunt de departe principalele cauze de deces aici, în SUA Boli de inima este numărul unu, și cancerul nu este cu mult în urmă, în funcție de Sua Centers for Disease Control and Prevention.
Unele dintre studiile din literatura de specialitate în ultimii ani oferă dovezi puternice pentru beneficiile unei diete vegetariene în a ajuta la prevenirea acestor boli:

Boli de inima

O treime din cei care au făcut un studiu pe mai mult de 44.000 de oameni din Anglia și Scoția care erau vegetarieni au avut un risc cu 32% mai mic de a fi spitalizați cu sau de a muri de un atac de cord decât mâncătorii de carne. Vegetarienii au avut mai mici non-HDL colesterol și a tensiunii arteriale, eventual, reducerea riscului lor de boli de inima. Ei au avut, de asemenea, niveluri mai mici ale indicelui de masă corporală.

Cancer

Pentru un cancer comun dovezile sunt, de asemenea, puternic sprijinirea o dieta vegetariana. Studiul a inclus mai mult de 77.000 de persoane din America de Nord care sunt membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, care recomandă o dietă vegetariană. Puțin mai mult de jumătate din persoanele din studiu au urmat una dintre aceste diete vegetariene: vegan, opt la sută; lacto-ovo vegetarian, 29 la sută; pesco-vegetarian, 10 la sută; și semi-vegetarian, șase la sută.
Studiul a concluzionat că vegetarienii au avut un risc cu 22 la sută mai mic de toate cancerele colorectale. Aceasta a inclus un risc cu 19 la sută mai mic de cancer de colon și un risc de 29 la sută de cancer rectal. „Cancerul colorectal este al treilea cel mai frecvent cancer”, potrivit Societății Americane de Cancer.

Arterială

Un studiu mai mult este important pentru persoanele cu diabet zaharat, „Diete vegetariene și tensiunii arteriale.” Hipertensiunea arterială face parte din sindromul metabolic, cei cinci factori de risc pentru diabet, precum și pentru boli de inima si accident vascular cerebral.

Această meta-analiză din 2014 a revizuit 39 de studii și a constatat că persoanele care urmează o dietă vegetariană au avut niveluri mai scăzute ale tensiunii arteriale sistolice. Reducerile lor au fost similare cu ceea ce oamenii realiza atunci când urmează recomandările standard de stil de viață – mananca o dieta cu conținut scăzut de sodiu și pierde aproximativ 10 de lire sterline.

Exemple

Așa am aflat mai multe despre beneficiile de a combina diete vegetariene și low-carb, am explorat opțiunialimentare. Multe legume au puțin amidon și zahăr.

Micul dejun meu rămâne un shake de proteine, iar prânzul meu este aproape întotdeauna o salată mare. Dar cinele mele îmi dau o varietate satisfăcătoare.

Alegeri

Uneori, cina este un castron de simplu, neîndulcit, lapte integral iaurt grecesc, poate cu câteva afine sălbatice și o stropire de semințe de floarea soarelui. O supă groasă, ca asta verde, e delicioasă. Recent am început să mănânc mai mult orez conopidă. Alte cine pot fi coapte ciuperci portobello, o anghinare aburit, și tăiței shirataki.

Explorează opțiunile alimentare pe care le avem în America acum. Veți găsi că, în loc de a fi limitarea, o dieta combinata vegetariana si low-carb este bogat în alegeri.

Lasă un răspuns