NOȚIUNI DE BAZĂ DIABET

GESTIONAREA DIABETULUI PE UN BUGET

Diabetul este, de obicei, una dintre cele mai scumpe boli am putea obține. Dar nu trebuie să fie.

Dacă nu am avea diabet, suma pe care ar trebui să-și petreacă pentru asistență medicală ar fi mult mai puțin. Mai exact, diabetul ne costă de aproximativ 2,3 ori mai mult în cheltuielile medicale decât pentru persoanele care nu le au, potrivit American Diabetes Association. Și asta nici măcar nu ia în considerare venitul pierdut din pierderea locului de muncă din cauza diabetului.

Dar sunt bani sub baraj. Avem diabet și trebuie să ne dăm seama să trăim cu el în limita mijloacelor noastre.

Șmecheria e să ne gestionăm diabetul ca să nu ne gestioneze viața. Mai ușor de spus decât de făcut, desigur, dar este cu siguranță posibil.

Cu toate acestea, nimeni nu va decide să gestioneze diabetul lui sau ei doar pentru a economisi bani. Putem cântări costurile diabetului necontrolat în raport cu cât costă să-l gestionăm, dar mă îndoiesc că cineva va face asta. Economiile bugetare sunt doar efecte secundare bune ale salvării sănătății noastre.
După ce a scris și titling acest articol, am descoperit că ADA publicat o carte cu exact același titlu înapoi în 1996. Acesta este în prezent Buget-Preț de la 0.01 dolari, dar poate fi un pic de actualitate

Odată ce vom decide că disciplina de gestionare a diabetului nostru este în valoare de efortul pe care le-am avea de a pune în ea, trebuie să se confrunte cu faptele că tot ceea ce facem are consecințe financiare. Unele sunt imediate și unele pot sau nu pot veni până la ani în jos stiuca. Mă gândesc la consecințele financiare ale complicațiilor de multe diabet să nu spun nimic de consecințele pe care aceste complicații ar putea avea pentru sănătatea noastră și fericirea dacă am încuraja aceste consecințe de a nu gestiona diabetul nostru acum.

Dintre toate bolile pe care le-am putea obține, diabetul este cel mai insidios. Diabetul în sine nu este mare lucru.

Avem niște simptome relativ neimportante. Dacă este de tip 1, este posibil să observăm urinare frecventă, fiind deosebit de sete, foame, obosit, sau iritabil, sau pierde în greutate, fără nici un motiv aparent. Când vom obține de tip 2, putem avea oricare dintre aceste simptome și, de asemenea, a lua infecții repetate, vindecarea lentă a tăieturilor sau vânătăi, furnicături sau amorțeală în mâinile sau picioarele noastre, și chiar vedere încețoșată.

Aceste simptome sunt de obicei suficiente pentru noi să ia notă și sunt destul de rău. Dar ele nu sunt nimic în comparație cu complicațiile care vin cu ani de zahăr din sânge ridicat.

Diabetul nu cauzează nimic, după spune dr. Bill Polonsky. Managementul slab cauzează complicațiile diabetului.

Buna gestionare a diabetului nostru ia toate auto-control, disciplina, și maturitatea avem. Vorbesc aici despre satisfacția întârziată. Posibilitatea de a planifica un viitor mai bun este un semn de maturitate.

Studiile arată că copiii care nu întârzie gratificarea au probleme de comportament mai târziu în viață. Când vom mânca bezele pe care copiii din unele dintre aceste studii au fost încurajați să amâne, atunci vom avea atât probleme de comportament și de sănătate.

Putem investi într-un viitor sănătos acum sau să plătim piperul mai târziu. Cea mai mare parte a ceea ce avem de a plăti acum este costul emoțional de exercitare a auto-control. O parte din costuri, cu toate acestea, este financiar.

Managementul diabetului nostru are trei sau patru pietre de temelie. Cele patru pietre de temelie tipice sunt medicamente, dieta, activitatea fizică, și managementul stresului. De departe cel mai scump dintre acestea este diabet zaharat medicație.

Piatra de temelie medicație
Dacă aveți diabet zaharat de tip 1, injecțiile cu insulină sunt esențiale. Dar diferite soiuri de insulină vinde pentru cantități foarte diferite. Un specialist în diabet mi-a spus că pentru pacienții ei cu un buget redus ea prescrie o mai în vârstă 70/30 NovoLog sau humulin insulină în loc de insulină bazală standard.

Cei mai mulți dintre noi care au diabet zaharat de tip 2 nu sunt luați orice tip de insulină. Dar proporția copleșitoare dintre noi ia unul dintre multe medicamente orale, unele mult mai scumpe decât altele. De departe cel mai ieftin oral este metformina, care, de asemenea, se întâmplă să fie cel mai bun testat pentru siguranță și pentru a lucra bine.

În plus față de diabet zaharat medicație, a doua parte a acestei pietre de temelie este de testare a zahărului din sânge. Orice contor pe care îl putem obține pentru a testa nivelul nostru este mai bun decât nici unul. Nimeni nu a inventat încă un metru complet exacte, asa ca de ce nu a lua unul care costă foarte puțin și – chiar mai important – are benzi de testare ieftine? La fel de mult ca-mi displace cumpărături la Wal-Mart, metru lor ReliOn și benzi sunt despre cel mai puțin costisitoare acolo.

De asemenea, trebuie să luăm în considerare numeroasele tipuri de ajutor financiar care sunt disponibile pentru a ajuta la acoperirea costurilor acestei pietre de temelie medicație. Încă din 2003 am fost menținerea unui director de ajutor financiar am putea fi eligibile pentru. Dacă verificați-l, s-ar putea fi plăcut surprins.

Lasă un răspuns