MEDICAMENTE PENTRU DIABET ZAHARAT

FEREȘTE-TE DE INTERACȚIUNI PERICULOASE DE DROGURI

Iei droguri? Întreb în principal despre rețetele prescrise de doctorul tău. Dar ăsta e doar vârful aisbergului pentru unii dintre noi.

Este ușor să uiți să iei în considerare unele dintre medicamentele pe care le iei. Bineînțeles că ți-ai inclus rețetele, dar ți-ai amintit să le incluzi pe cele pe care le cumperi la ghișeu? De asemenea, unii oameni nu realizează că suplimentele pe bază de plante sunt medicamente. Când includeți aceste surse, nu este mai puțin frecvente pentru unele persoane cu diabet zaharat să fie luați trei sau chiar mai multe medicamente pentru starea lor.
Medicamentele din oricare dintre aceste categorii au efecte secundare, unele dintre care nimeni nu descoperă până când mulți oameni încep să le ia. De exemplu, o jumătate de milion de oameni au fost luați de droguri diabet baza de prescriptie medicala Rezulin 15 ani în urmă, când Us Food and Drug Administration interzis-o după cel puțin 63 dintre noi a murit de insuficiență hepatică pe care le-a cauzat.

Dar nu trebuie să ne îngrijorăm doar efectele secundare. Medicamentele pe care le luăm interacționează între ele.

Prea mult de un lucru bun

Oricât de mult ne plângem de costul medicamentelor și de marile companii farmaceutice care le fac, nu poate fi nici o îndoială că au salvat multe vieți. Dar uneori primim prea mult de un lucru bun. Cu cât luăm mai multe medicamente, cu atât au mai multe interacțiuni. Uneori interacțiunile fac efectul medicamentelor mai mare, dar interacțiunile pot provoca în schimb o scădere a efectelor unuia sau a ambelor medicamente.

Din fericire, cercetătorii au studiat interacțiunile dintre multe dintre medicamentele pe care le luăm. Un site care este ușor de utilizat este raportul de interacțiune de droguri. Acesta include, de asemenea, interacțiunile de droguri cu alimente și băuturi.

Verificarea interacțiunilor

Eu folosesc acest site pentru a verifica pentru orice interacțiuni posibile ori de câte ori iau un medicament nou. Cititorii regulate de articolele mele știu că am încetat să iau orice medicamente pentru a mă ajuta să gestioneze diabetul meu aproximativ opt ani în urmă, alegând să-l gestioneze în loc cu o dieta foarte low-carb. Dar iau două rețete pentru hipotiroidism, una pentru a dizolva calculi biliari, și un medicament over-the-counter pentru a gestiona alergiile mele în această perioadă a anului. Am fost ușurat să aflu că Drug Interactions Checker nu a găsit nici o interacțiune între aceste medicamente.

Medicamentul de care am nevoie pentru a-mi gestiona alergiile este difenhidramina, care este generică Benadryl. În timp ce nu interacționează cu oricare dintre medicamentele pe care le iau acum, interacționează cu mai mult de 300 de alte medicamente, dintre care 28 sunt interacțiuni majore.

Sper că atunci când verificați pentru interacțiuni nu veți găsi nici una. Dar dacă o faci, ce poți face atunci? Uneori, puteți evita interacțiunile de a le lua la momente diferite ale zilei. În cazul în care acestea nu sunt prescripții, s-ar putea alege o alternativă pe care site-ul de interacțiune de droguri recomandă. În caz contrar, cel mai bun curs de acțiune este de a lucra alternative cu medicul dumneavoastră.

Lasă un răspuns