Psihosociale

DĂ MULȚUMIRI ÎN ACEST AN PENTRU DIABET ZAHARAT

În timpul acestui sezon de vacanță, atunci când cei mai mulți dintre noi în lumea occidentală au prea mult pentru a mânca, am să vă încurajez să dea mulțumiri pentru abundența ne putem bucura chiar și în timp ce suferim de diabet zaharat. Luați în considerare, dacă doriți, ce diabet zaharat și recunoștință au în comun?

De fapt, împart două lucruri importante. În primul rând, ei împărtășesc luna noiembrie în fiecare an, și în al doilea rând, noi toți care au diabet zaharat au mult pentru care putem da mulțumiri speciale.
Prin proclamația prezidențială noiembrie 2015 este „Luna Națională a Diabetului”. Pe 30 octombrie, președintele Obama a cerut tuturor dintre noi să „crească gradul de conștientizare diabet zaharat și de a ajuta la prevenirea, tratarea, și gestionarea bolii.”

De ce în această lună, care din 1621 a fost asociată cu pelerinii care mulțumesc pentru binecuvântările noastre? În cele din urmă, în octombrie 1789, președintele Washington a emis prima „Proclamație de Ziua Recunoștinței”, în care ne-a recomandat să mulțumim într-o zi din luna noiembrie.

Dă Multumesc

Dar de ce noi doi avem motive să fim recunoscători pentru diabetul nostru?

În primul rând, dacă trăim în Statele Unite sau în oricare dintre celelalte țări cu un sistem de sănătate modern, putem aprecia că avem orice medici, asistente medicale, spitale, medicamente diabet zaharat, și tehnologie pentru a ne ajuta să gestioneze diabetul nostru. Chiar dacă ne plângem adesea de neajunsurile sale, acesta este un moment pentru a ne arăta aprecierea pentru punctele sale forte.

Acum este mai bine

În al doilea rând, toți cei care pot citi asta sunt în viață acum. Niciodată până acum nu am știut atât de bine să controlăm diabetul.

Înainte de Dr. Banting și Cel mai bun descoperit insulina în 1921 toată lumea cu diabet zaharat de tip 1 a fost condamnat la o moarte timpurie. Pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 2 nu am avut nici medicamente orale înainte de 1975.

Diabet zaharat de sănătate înseamnă sănătate bună, în general,

Și asigurați-vă că vă amintiți locul al treilea:

Dacă nu suferă de o complicație a diabetului zaharat, aveți de fapt toate motivele să fie recunoscător că aveți această boală cronică. Chiar dacă aveți deja unele complicații, puteți inversa cele mai multe dintre ele.

Sănătatea noastră, în general, se îmbunătățește atunci când ne gestionăm diabetul. Ce este bun pentru gestionarea diabetului este la fel de bun pentru gestionarea întregului nostru organism.

De fapt, de obicei cred că e mai bine să nu avem un leac pentru diabet. Dacă am face-o, ne-ar lăsa, fără îndoială, off pe a face ceea ce trăiesc într-un corp cere.

Alimentatie de vacanta

În cele din urmă, vă puteți arăta aprecierea dumneavoastră pentru familia și prietenii atunci când stai jos la Ziua Recunostintei și de Crăciun repasts și bypass sos de curcan, pâine și rulouri, și dulciuri. Ei vor fi recunoscători pentru tine pentru oportunitatea de a le da să se umple cu amidon suplimentare și zahăr pe care le pune la dispoziție pentru ei.

Puteți fi recunoscători că ați mâncat suficient și pentru toate celelalte binecuvântări ale voastre. Inclusiv diabetul.

Lasă un răspuns