MEDICAMENTE PENTRU DIABET ZAHARAT

CREȘTEREA ÎN GREUTATE MAI PUȚIN PRIN ÎNCEPEREA INSULINEI MAI DEVREME

Trei din 10 americani care au diabet zaharat de tip 2 injectează insulină. Dar, din păcate, doar câțiva oameni încep pe insulină, ca mulți oameni cu diabet zaharat de tip 2 cred că numai persoanele cu diabet zaharat de tip 1 sau numai acele persoane cu tip 2 care nu au reușit să gestioneze glucoza din sânge cu orice altceva ia insulină.

Un studiu de adulți australieni cu diabet zaharat de tip 2 a constatat că mai mult de jumătate cred că luând insulină înseamnă diabetul lor a devenit mai rău și că insulina provoacă creșterea în greutate. Printre americani, rezultatele sunt susceptibile de a fi similare.
Convingeri negative

Majoritatea acestor oameni cu aceste convingeri negative despre insulină au fost greșit să cred că luând insulină a fost diabet zaharat de droguri de ultimă instanță. De fapt, insulina vă poate oferi cel mai mare control asupra diabetului zaharat, dacă nu sunteți gata încă pentru a merge pe o dieta foarte scăzut de carbohidrati. Și de mai mulți ani unele clinici au fost prescrierea insulinei la scurt timp după diagnostic. Da, merge.

Dar persoanele cu diabet zaharat de tip 2 cu opinii negative despre insulină au avut dreptate să cred că luând insulină, de obicei, duce la creșterea în greutate.

A doua mea carte

Zece ani în urmă, când am scris cartea mea a doua, „Pierderea în greutate cu diabet zaharat medicație,” am subliniat că persoanele cu diabet zaharat de tip 2 de obicei câștiga în greutate atunci când iau insulină și a citat două studii.

Într-unul dintre aceste studii, 458 de persoane cu diabet zaharat de tip 2 folosit insulina timp de șase ani, câștigă mai mult de 22 de lire sterline. În celălalt studiu, persoanele cu diabet zaharat de tip 2 câștigat mai mult de 7 lire sterline în primul an singur.

Studii ulterioare

Un studiu ulterior de 2272 de persoane cu diabet zaharat de tip 2 din 12 țări a constatat că, după patru ani au câștigat o medie de 17 de lire sterline. Ei au adăugat cea mai mare parte-11 de lire sterline-în primul an. Dar cantitatea de creștere în greutate de la preparate injectabile de insulină depindea în mare măsură de tipul de insulină pe care oamenii folosesc.

Un alt studiu ulterior de 7759 de persoane cu diabet zaharat de tip 2 a fost o meta-analiză a 16 studii randomizate controlate. Acest studiu a comparat modul în care diferite regimuri de insulină pe greutatea corporală afectată. Acesta a sugerat că cea mai mică creștere în greutate a fost observat cu insulină bazală.

Noul studiu

Un studiu mare a confirmat acum că persoanele cu diabet zaharat de tip 2 de obicei câștiga doar un pic de greutate atunci când folosesc o insulină bazală. Acest studiu prospectiv de observare a implicat aproximativ 200 de cabinete medicale din Germania, care se specializează în îngrijirea persoanelor cu diabet zaharat de tip 2.

Studiul a identificat 98.586 de persoane cu diabet zaharat de tip 2. Un grup de 113 persoane și-au început tratamentul diabetului prin administrarea insulinei bazale, pe care studiul a identificat-o ca insulină glargine (Lantus, Toujeo și Basaglar), insulină detemir (Levemir) și protamină neutră Hagedorn (NPH). Novo Nordisk vinde NPH ca Novolin N și Lilly ca Humulin N.

Creștere în greutate mică

După un an pe una dintre aceste insuline bazale, persoanele cu diabet zaharat de tip 2 în acest studiu medie o creștere în greutate mult mai mică decât cele din studiile anterioare, care au fost de toate regimurile de insulină diferite. Oamenii din noul studiu de obicei câștigat puțin peste 2 lire sterline în primul lor an. Variația dintre cele trei tipuri de insulină bazală – glargine, detemir, și NPH-a fost „modest”, a raportat studiul.

În anul în care cercetătorii au studiat grupul de insulină bazală, persoanele cu diabet zaharat de tip 2 au făcut reduceri substanțiale ale nivelului de glucoză din sânge. Nivelurile lor de A1C a scăzut cu 1,8 la sută, ceea ce a însemnat de obicei reducerea nivelurilor lor A1C de la 8.6 la 6.8.

Obiectivele studiului

Acest nou studiu a avut două obiective. Primul a fost de a găsi cantitatea de creștere în greutate oamenii au avut atunci când au început insulina bazală devreme după diagnostic. Al doilea scop a fost de a găsi ceea ce a cauzat această creștere în greutate.

Autorii studiului au sugerat de ce oamenii din noul studiu au câștigat atât de puțină greutate în comparație cu cei din studiile anterioare privind utilizarea insulinei. În studiile anterioare, glucoza din sânge a avut de obicei „deja crescut la un nivel extrem.” Persoanele din noul studiu au început cu o medie A1C de 8,6 și au început să ia insulină la scurt timp după ce au fost diagnosticați cu diabet zaharat.

Lasă un răspuns