NOȚIUNI DE BAZĂ DIABET

CHILL OUT PENTRU A PIERDE IN GREUTATE

Anul trecut a fost cel mai fierbinte an pe record, deși temperaturile în cea mai mare parte a SUA par a fi destul de rece acum. Dar chiar dacă nu sunteți prea mândru de frig, această vreme de sezon poate fi de fapt bun pentru persoanele cu diabet zaharat.

Dar trebuie să știm să profităm de frig. Acest lucru poate fi ușor și totuși provocator.
Tot ce trebuie să facem e să oprim termostatul. Cercetătorii au descoperit că atunci când ne răcim ușor, pe care le definesc ca fiind reci fără să tremure, corpurile noastre ard mai multe calorii. Ca urmare, gestionarea greutății noastre poate fi mai ușoară.

Aceasta este concluzia unei analize recente pe care doi cercetători de la Maastricht University Medical Center din Țările de Jos au publicat-o în numărul din noiembrie 2016 al revistei profesionale Diabetologia. Titlul articolului lor, „Combaterea diabetului de tip 2 prin pornirea căldurii”, m-a nedumerit la început.

Titlu confuz

Titlul m-a confundat pentru că studiul este despre a reduce căldura din camera în care suntem. Dar apoi corpurile noastre compensează prin creșterea producției lor interne de căldură.

Când corpul nostru face acest lucru, cheltuielile sale de energie crește, ratcheting până metabolismul nostru. Fiind ușor rece revs până corpul nostru „grăsime maro, care, spre deosebire de grăsime albă, arde calorii în loc de a le stoca.

Descoperire recentă

Până în 2009, cu toate acestea, oamenii de știință au crezut că numai copii și copii au avut oricare dintre aceste grăsimi valoroase. Dar apoi, cercetatorii de la Joslin Diabetes Center cu sediul în Boston a demonstrat că adulții încă mai au grăsime maro.

Literalmente sute de studii de grăsime brună au fost publicate de la acest 2009 descoperire de cercetare. Am văzut multe dintre ele, dar această tehnică pentru a profita de grăsime noastre maro pentru a gestiona greutatea noastră este aplicarea cea mai promițătoare, care a venit în atenția mea.

„Doar dreapta” nu este

În cazul în care temperatura este ceea ce ne-ar lua în considerare fiind „doar dreapta” – ceea ce cercetătorii numesc „condiții termoneutrale” – grăsimea noastră maro nu este activat. Nici nu este activată prin post, scriu cercetătorii în acest nou studiu. Cu toate acestea, atunci când am literalmente „chill out” un pic, acest lucru ne ajută să gestioneze greutatea noastră mai bine.

Cercetătorii subliniază că nu trebuie să ne fie frig. Cercetările anterioare ale acestei echipe olandeze au arătat că ne putem aclimatiza treptat la temperaturile mai reci ale camerei. Când oamenii în cercetarea lor a petrecut șase ore pe zi, la aproximativ 60 de grade Fahrenheit, au devenit confortabil în termen de 10 zile.

Încercați-l

O să încerc. Am fost în stare să piardă o mulțime de greutate, și să rămână în termen de 2 lire sterline într-un fel sau altul de greutatea mea obiectiv. Dar să-l ținem departe nu a fost ușor.

Poate că e atât de greu pentru că întotdeauna îmi țin apartamentul la 72 de grade Fahrenheit, ceea ce e o temperatură confortabilă pentru mine. Dar acum reduc treptat termostatul din apartamentul meu.

Ușor de gestionare a greutății?

Nu ar fi minunat în cazul în care obtinerea ușor rece a făcut noastre de gestionare a greutății ușor? Acest lucru poate fi o modalitate care poate ajuta aproape toată lumea care are diabet zaharat.

Lasă un răspuns