NOȚIUNI DE BAZĂ DIABET

CEL MAI RĂU MIT DESPRE DIABET

Diabetul de tip 2 se va înrăutăți progresiv? Va fi dacă urmați sfatul celor mai mulți medici.

Dar nu trebuie să te duci acolo.

Oamenii cred că multe mituri diabet, atât de multe, de fapt, că Riva Greenberg a scris o carte pe această temă, „50 mituri diabet care poate ruina viata ta.” Cu toate acestea, ea a ratat cel mai pernicios: că diabetul este o boală progresivă. Este cel mai rău cu care se confruntă persoanele cu diabet zaharat de tip 2, deoarece poate fi o profeție care se îndeplinește singură. Deci, atunci când HealthCentral.com considerat prima săptămână în aprilie ca mit-busting săptămână, am sărit la șansa de a scrie despre asta.

Unele bază în adevăr

Ca multe mituri, acesta are o anumită bază în adevăr. Încă de la constatările Din Marea Britanie Prospectiv Diabete Study (UKPDS) a apărut 22 de ani în urmă, am știut că medicamente diabet zaharat în cele din urmă nu reușește să ne țină bine. Acest studiu de referință este cel mai cunoscut și cel mai lung studiu prospectiv, acumulând date în valoare de aproape 20 de ani.

Un studiu ulterior, Un studiu de progresie a rezultatului diabetului (ADOPT), a rezumat principalele constatări UKPDS în acest fel:

Studiul a constatat că, atunci când oamenii au luat lor prescris de glucoză-scădere terapii – inclusiv metformina, oricare dintre sulfonilureas, sau insulină – de obicei, au fost capabili de a îmbunătăți controlul glicemiei lor pe termen scurt. Dar nu au oprit un eșec progresiv al celulelor insulii ale pancreasului care produc insulina organismului. Rezultatul a fost un eșec progresiv în menținerea controlului glicemiei.

Pe baza unei ipoteze

Mitul că diabetul de tip 2 se înrăutățește progresiv pe măsură ce îmbătrânim se bazează în întregime pe o presupunere. În timp ce toată lumea care are diabet zaharat de tip 1 necesită injecții cu insulină, nici insulina, nici oricare dintre medicamentele orale pentru diabet zaharat de tip 2 trebuie să fie o cerință pe tot parcursul vieții.

Desigur, aceste medicamente diabet zaharat ne poate ajuta pentru a reduce nivelul de glucoză din sânge la normal în timp ce sperăm că ne ajută să reducă greutatea noastră, în același timp. Dar asta e o soluție pe termen scurt.

Soluția pe termen mai lung

Pe termen lung, persoanele cu diabet zaharat de tip 2 trebuie să învețe să-l controleze prin consumul de dreapta. Trebuie să mâncăm tipurile potrivite de alimente în cantitatea potrivită pentru a controla diabetul fără medicamente. Pentru a reuși în acest efort, avem o strategie de timp testate și un altul care începe să atragă atenția.

Richard K. Bernstein, M.D., a dovedit cu siguranță prima strategie nu numai cu mii de pacienți, dar, de asemenea, în viața lui. În timp ce el și cei mai mulți dintre pacienții săi au diabet zaharat de tip 1, care va necesita întotdeauna le pentru a injecta insulină, au fost capabili de a minimiza cât de mult le iau prin consumul de o dieta foarte low-carb.

El a respins înțelepciunea primită

Dr. Bernstein a scris în introducerea la cartea sa de reper, „Dr. Bernstein’s Diabetes Solution” că el a respins înțelepciunea primit că deteriorarea progresivă a corpului său a fost „normal.”

El a fost chiar capabil să inverseze aproape toate complicațiile diabetului de tip 1 pe care le-a trăit acum cu 71 de ani. „Picioarele mele deformate, pleoapele droopy, și pierderea părului de pe picioarele mele inferioare nu sunt reversibile și încă mai rămân”, a scris el. Dar el nu suferă de alte complicații diabet, spre deosebire de practic toată lumea încă în viață, care a dezvoltat diabet zaharat în 1946, când a făcut-o.

Eliberează-ți grăsimea

Mai recent, cercetătorii de la Universitatea Newcastle din Marea Britanie, condusă de Roy Taylor, M.D., profesor de medicină și metabolism, au demonstrat în două studii mici că o dietă extrem de săracă în calorii de 600 de calorii pe zi timp de opt săptămâni poate avea un rezultat similar. Modul în care funcționează, afirmă ei, este că atunci când pierdem o cantitate substanțială de greutate, scăpăm de grăsimea care înconjoară ficatul nostru, iar acest lucru restabilește sensibilitatea la insulină hepatică și secreția de insulină beta-celulară.

Unitatea medicală este greșit să spun că diabetul de tip 2 este „inevitabil progresivă”, a scris Dr. Taylor. Puteți inversa în schimb „de cauza unică” de eliberare grăsime dumneavoastră.

Nu progresivă atunci când mănânci carbohidrați scăzut

Diabetul nu este o boală progresivă atunci când mâncați o dietă săracă în carbohidrați. Unii oameni cred că e greu, dar într-un sens e ușor. Nu mai multe preocupări cu privire la medicamente diabet zaharat sau costul lor. Este stilul de viață pe care oricine are diabet zaharat trebuie să urmeze pentru a menține o sănătate optimă. Cu o sănătate bună, tot ceea ce faci devine mai ușor.

Lasă un răspuns