NOȚIUNI DE BAZĂ DIABET

CĂUTÂND VIDEOCLIPURI MEDICALE EXACTE? UN PORTAL VIDEO INOVATOR PENTRU DIABET

Când te uiți pentru clipuri video de înaltă calitate despre diabet subiecte de sănătate, este frustrant și de multe ori fără succes. Cu toate acestea, găsirea de informații potrivite la momentul potrivit este esențială pentru a rămâne în controlul sănătății dumneavoastră.

Un prieten de-al meu cu legături profunde cu comunitatea diabetului, Dr. Dirk Boecker, este în curs de dezvoltare un nou portal video medical: Cabinetul lui Lucy – Top Medical Videos. El a reunit experți în domeniul diabetului pentru a selecta clipuri video de cea mai înaltă calitate într-un spectru larg de subiecte diabet.
Dr. Boecker ne invită să testăm portalul. Am verificat portalul, a văzut unele dintre videoclipurile mele preferate acolo, și chiar a sugerat o nouă categorie, o pasiune de-a mea, după știți – low-carb.

Cabinetul lui Lucy are o metodă inovatoare de îmbunătățire a căutării prin potrivirea privitorului cu tipul de videoclipuri pe care le place să le vizioneze. Am luat de evaluare vizuală unic – folosind doar forme și culori – și a fost plăcut surprins de exacte și interesante „Video Type” a venit cu pentru mine.

Cine este Lucy în numele site-ului? Dr. Boecker mi-a spus că a ales numele pentru că Lucy din benzile desenate Charlie Brown „știe totul”.

Dacă ați încercat vreodată să învețe ceva de la un video și întrebat, „Este el vorbește cu mine?!” – veți înțelege de ce potrivirea stiluri video la preferințele individuale este o astfel de idee mare. Asta înseamnă că, dacă prefer să învețe de la experți, acestea sunt videoclipuri care apar în primul rând în rezultatele de căutare. Dacă prefer umorul, socialul, discuția, dezbaterea… toate aceste opțiuni și multe altele fac parte din acest sistem de căutare inovator și inteligent.

Implicare: partajare și moderare

Îmi place cât de ușor este să sugereze videoclipuri noi pentru portal. De fapt, întregul portal are un design deschis care încurajează idei noi pentru categorii, termeni de căutare și videoclipuri. Și, membrii comunității care sunt pasionați de videoclipuri pentru persoanele cu diabet pot aplica pentru a deveni moderatori și pot ajuta la selectarea și aprobarea videoclipurilor.

Un alt mod de a se implica este sistemul intuitiv de evaluare video. Portalul mi-a permis să comunic mai multe opinii. Aș putea alege oricare sau toate de 5 pozitive și 3 evaluări negative, și icoane ma condus departe de a fi judeca și spre o recomandare mai nuanțată de a pleca pentru alții.

Site-ul, de asemenea, vă permite să rang diferite aspecte ale videoclipurilor cu o abordare complet original. În loc de un sistem binar (cum ar fi / nu-mi place), portalul vă permite să selectați mai multe opinii despre fiecare video.

Care este planul pe termen lung pentru portal?

Cabinetul lui Lucy face parte din misiunea mai mare a dr. Boecker de a ajuta grupuri mari de persoane cu boli cronice să-și gestioneze provocările zilnice cu un succes din ce în ce mai mare. Cabinetul lui Lucy va crește pentru a oferi o mare varietate de videoclipuri exacte din punct de vedere științific, toate sortate pentru a se potrivi tipului de personalitate al privitorului.

Când am vorbit cu dr. Boecker, el a spus: „Aș dori să vă asigurați că cineva cu un nou diagnostic poate veni la Cabinetul lui Lucy pentru sprijin și informații exacte în fiecare zi – între vizita unui medic și următoarea. Aș dori, de asemenea, să părăsească această persoană inspirat, ușurat, luminat, sau încântat, prin potrivirea videoclipuri la modul în care le place să învețe. Ne vom asigura că vom acoperi o gamă largă de subiecte pentru a sprijini persoanele cu diabet zaharat în orice etapă a efortului lor de zi cu zi să se simtă minunat, și aștept cu nerăbdare să lucreze cu comunitatea diabet pentru a face acest lucru.”

puteți participa la testul beta?

Puteți beta test Cabinetul lui Lucy făcând clic pe link-ul de mai jos. Când vă înregistrați, pentru codul de acces introduceți Boulder2014, apoi adresa de e-mail și orice doriți ca nume de utilizator și parolă. Veți avea posibilitatea de a căuta subiecte de interes pentru dvs., rata videoclipurile pe care le găsiți și de a sugera videoclipuri care credeți că ar trebui adăugate la portal. Testul beta este o mare de timp pentru a sugera noi videoclipuri, categorii, și alte idei. Pentru a participa la testul beta și a ajuta la îmbunătățirea

Lasă un răspuns