DIABET DIETA

ARATĂ RESPECT PENTRU DIABET ÎN ACEST SEZON DE VACANȚĂ MĂNÂNCĂ

Puteți fi recunoscător că boala cronică trebuie să trăiască cu este diabetul. Aproape toată lumea pe care tu sau eu știu are o boală cronică acum sau va avea una în cazul în care el sau ea trăiește destul de mult, și multe dintre aceste boli sunt mult mai provocatoare.

Diabet zaharat de tip 2 este diferit de orice altă boală cronică pe care am auzit vreodată de. Boala pe care o avem noi doi este un semnal de alarmă. Gândiți-vă la diabet ca la un mesaj bun pentru corpul dumneavoastră, un avertisment pe care trebuie să acționeze acum pentru a evita probleme grave mai târziu.
Chiar și diabetul de tip 1 nu este atât de prietenos cu oamenii care îl au. Nu puteți înceta să luați injecții zilnice cu insulină și să inversați diabetul de tip 1. Dar puteți inversa diabet zaharat de tip 2 și chiar inversa aproape toate complicațiile pe care diabetul negestionat poate provoca.

Propria mea experiență îmi spune asta. În anii mei mai devreme, când nu am fost gestionarea diabetul meu destul de bine, am suferit de microaneurisme care ar fi putut duce la pierderea vederii, boli de ficat gras, și neuropatie periferică. Dar prin reducerea nivelului de glucoză din sânge am fost în măsură să inverseze toate aceste complicații potențial grave.

Corpul tau iti multumeste

Așa experiența mea m-a învățat să fiu recunoscător că diabetul este boala pe care o am, poate fi, de asemenea, un obiect al recunoștinței tale. Când te trezești la mesajul pe care ți l-a dat un diagnostic de diabet, ai puțin timp să inversezi diabetul, și întregul tău corp îți va mulțumi.

Vești chiar mai bine despre acest apel de trezire nu este numai că aveți o șansă de a evita complicațiile diabetului zaharat negestionate, dar puteți, în același timp, rândul său, în jurul multe alte probleme de sănătate. Am avut apnee de somn care a interferat cu somnul meu, artrita într-un genunchi care ma oprit de la drumetii, și obezitatea care a făcut orice mișcare dificilă. Este posibil să aveți aceleași probleme sau diferite care pot dispărea atunci când diabetul intră în remisie.

Luna aceasta vă oferă șansa de a vă exprima recunoștința pentru că aveți diabet. Puteți spune acest lucru familiei și prietenilor de la masa de Ziua Recunostintei ca fiecare dintre voi parts ceea ce sunt recunoscători pentru.

Alegerile dvs.

De fapt, ai două alegeri bune:

Puteți să vă chestii cu curcan și toate garnituri și permițându-vă de control bun du-te de placi pentru o dată. Acest lucru nu este inselat pentru că, uneori, avem de a face excepții pentru evenimente speciale.

Dar dacă alegeți în schimb să exercite unele constrângere matură asupra poftei de mâncare, aveți o mare oportunitate de a spune familiei și prietenilor ați fost în măsură să cucerească diabetul. Te vor auzi dacă sunt cu adevărat prietenii tăi. Spune-le că președintele a proclamat luna noiembrie ca luna națională a diabetului pentru un motiv bun.

Săriți peste carbohidrați ridicat

Veți face corpul tau o favoare de încărcare pe salata, fasole verde, și porții suplimentare de curcan în timp ce sărind peste piure de cartofi, umplutura, cartofi dulci confiate, cornbread cu miere, sos de afine, și plăcinte pentru desert. Este carbohidrati în aceste alimente – nu cantitatea de alimente – care va ridica nivelul de glucoză din sânge mai mult.

În cele din urmă și orice ai mânca, asigurați-vă că pentru a lua o plimbare imediat după cina De Ziua Recunostintei, astfel încât glucoza din sânge nu va avea posibilitatea de a rămâne ridicat pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru, de asemenea, vă oferă o șansă minunată de a avea o liniște, stres-busting timp, atunci când familia și prietenii sunt umplutura ei înșiși cu deserturi.

Lasă un răspuns